Skip to main content

Kysy Nauvo­laiselta

Tee unelmastasi totta ja muuta saaristoon!
Me autamme sinua vastaamalla kysymyksiin koskien elämää Nauvossa.

Pro Nauvo ry:n vapaaehtoiset
sisäänmuuttoluotsit.

Ota yhteyttä meihin facebookissa tai sähköpostitse.

Oletko yksi niistä joka on ajatellut millaista olisi elää saaristossa?

Täällä asut symbioosissa luonnon kanssa ja jokaisella kaudella on oma tempo. Kouluissamme on pienempiä opetusryhmiä ja yhdistyselämä kukoistaa. Täältä löydät helposti uusia harrastuksia ja ystäviä.

Nauvossa on kattavat peruspalvelut ja meillä on yritysystävällinen ilmapiiri ja tilaa useammalle yrittäjälle.

Ota yhteyttä meihin. Voimme auttaa vastaamaan kysymyksiisi koskien elämää Nauvossa. Sinun ei tarvitse olla yksin kun harkitset asuinpaikan vaihtamista.


Annastina Sarlin

Työskentelee Nordiska skärgårdssamarbetetissa

Olen syntynyt Nauvossa ja asunut täällä suurimman osan elämästäni. Olen tehnyt paljon erilaisia asioita. Arvostan saaristoa ja sen ihmisiä ja pyrin positiiviseen kehitykseen. Ota yhteyttä jos sinulla on yleisiä kysymyksiä saaristosta, Nauvosta ja täällä olevasta liiketoiminnasta.

Rune Franzén

Takaisin Nauvossa, suuren maailman elämän jälkeen.

Olen syntynyt Nauvossa. Koulun, opintojen ja työskentelyn jälkeen minulla oli tilaisuus palata Nauvoon ja asettua tänne. Kesämökistä tuli pysyvä kotimme. Pystyn parhaiten auttamaan eläkeläisiä ja niitä joilla on ajatuksia muuttaa osa-aikaiset asuntonsa pysyviksi.
Ann-Helen Saarinen

Ann-Helen Saarinen

SOSIAAlinen ja AKTIIVINEN ELÄKEläinen JOLLA ON KIINNOSTUS KULTTUURIin.

Olen eläkeläinen joka on työskennelly terveydenhuollon hallinnossa. Syntynyt saaristossa, kasvanut Turussa. Nauvolainen vuodesta 1983. Olen ollut aktiivinen useissa järjestöissä ja politiikassa Nauvon vielä ollessa itsenäinen kunta. Minulla on kolme lasta jotka kasvoivat Nauvossa maatilallamme. Voit ottaa minuun yhteyttä kaikissa asioissa. Minulla on hyvä yhteysverkosto ja voin ottaa selvää kysymyksiin mihin en voi vastata suoraan.
Ronja Bredenberg

Ronja Bredenberg

Pedagogiikka opiskelija

Olen syntynyt ja kasvanut Nauvossa, ja opiskellessani muissa paikoissa löysin itseni takaisin Nauvossa. Loma-asunnosta tuli tukikohtani, ja vaikka minulla oli asunto ja työ Turun seudulla niin Nauvo oli kuintenkin se paikka minne haluisin ajaa kotiin. Loma-asunto muuttui myöhemmin ympärivuotiseksi asunnoksi jossa asun nyt kokopäiväisesti kumppanini ja koirani Sallyn kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on kysyttävää tai ajatuksia tänne muuttamisesta.