Skip to main content

Kirjais- och Sommaröbygdens utveckling ry

Kaikilla joilla on läheinen yhteys Kirjaisiin on tervetullut yhdistyksen jäseneksi. Emme peri jäsenmaksua vaan kukin osallistuu toiminnan rahoittamiseen omalla vapaehtoisella panoksella talkoissa ja yhteisissä tapahtumissa, etenkin vuotuisena huutokauppa- ja kirppispäivänä.

Yhdistys on kerännyt rahaa Kirjaistentien päällystämiseksi, merkinnyt pienveneväylän Kirjaisten kylärannan ja Nauvon kirkonkylän välillä sekä rakentanut leikkipuiston ja uimarannan. Lisäksi ylläpidämme näköalakirjaston, missä voi lainata, vaihtaa ja lahjottaa kirjoja, järjestämme sporttiviikon lapsille ja beach-volley-turnauksen perhejoukkueille.
Uusin projekti on luontopolun viitoittaminen vaelluksiin ja luonnon läheisyyden kokemiseen. Eniten Kirjais kuitenkin tunnetaan vuotuisesta huutokaupasta ja kirppiksestä missä alueen saaristolaisesineitä vaihtaa omistajaa ja tuhannet kävijät nauttivat säästä ja tunnelmasta.

Meitä yhdistää voimakas yhteishenki ja halu panostaa paikalliseen ympäristöön yhdistämällä vakituiset ja vapaa-aika-asukkaat luomaan oma maanpäällisen paratiisin. Uskomme että talkoohengellä ja yhteisvoimin voimme kehittää Kirjais-Sommarö aluetta. Haluamme että alue on hyvä paikka asua ja vierailla, sekä paikka jonne on kaipuu myös takaisin.


© Pro Nauvo ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Suunnittelu ja toteutus: UUUDLY logo animated